Om Finans Nord

Finans Nord er en av norges største anbudstjenester.

Vi har som mål å finne det beste og billigste forbrukslånet for deg som forbruker. Vi gjør det mulig for deg som lånetaker å finne det billigste tilbudet og den beste avtalen på forbrukslån eller refinansiering via våre leverandører.

Finans Nord har levert tilbud på forbrukslån hver dag siden 2013.

 Vi er stolte av å levere tjenester som hjelper forbrukere å finne best mulig pris på sine tjenester.

Tjenesten er levert av Digitalfinans AS i sammarbeid med:

Formidlingstjeneste som samler mange banker under samme paraply

HVORDAN FUNGERER DET?

Finans Nord formidler lånesøknader til 18 utvalgte banker for at du som kunde skal oppnå best mulig rente og vilkår på forbrukslånet ditt.

Du kan velge den beste renten ved å velge den banken som gir deg det beste tilbudet. Du vil motta alle tilbud pr. epost. Du kan sjekke hvor mye du må betale pr mnd med gjennomsnittrente i vår lånekalkulator.

I noen få tilfeller kan banken ringe deg for å få en oppklaring i din lånesøknad.

Hos oss kan du søke om fra 10 000,- til 500 000,- i forbrukslån, samle smålån eller refinansiering. Lånene har faste tilbakebetalinger hver måned over en tidsperiode fra 6 måneder til 15 år. Renten er i de fleste tilfeller flytende som tilsier at den er påvirket av styringsrenten til den Norske Bank (som de fleste huslån også er).

Lånet kan brukes til hva som helst (ferie, bil, TV, etc.) og man slipper og stille med sikkerhet. Lån uten sikkerhet vil si at lånet ikke er sikret opp mot noen av dine eiendeler som hus eller bil. Ved kredittanmerkninger krever vi imidlertid at du eier egen bolig slik at denne kan stilles som sikkerhet.

Du velger selv om du ønsker å benytte deg av forbrukslån som du mottar.

 

Forbrukertjeneste

Finans Nord er en anbudstjeneste som har som mål å finne den beste avtalen på forbrukslån for deg.

Ikke betal for mye når du helt uforpliktende kan få bedre tilbud på dine forbrukslån her helt uten sikkerhet.

Det er ingen skjulte innmeldinger eller heftelser, dette er en tjeneste hvor du som forbruker kan finne forbrukslån via anbud og søke forbrukslån på en enkel måte.

Effektiv

Lånesøknaden din sendes direkte til bankene. Hos andre tjenester får du ofte bare tilbud av en eller få banker. Vi sender din lånesøknad til 18 utvalgte banker dette gjør tjenesten like rask som om du hadde søkt direkte på bankens hjemmeside.

Det er viktig for oss å ha gode samarbeidspartnere og via oss får du tilbud fra selskaper som er ansett som de beste i bransjen. Via oss kan du søke nytt forbrukslån, smålån og refinansiere gamle forbrukslån og kreditter.

Cxense Display